El teatre Xesc Forteza va ser l'escenari de la presentació 


La presentació del disc de Taverners comptà amb una gran assistència de públic


Dos centenars de persones gaudiren de la posada en escena de 'no hi ha temps que no torn'. El grup dedicà el concert a la memòria de Guillem Agulló.

Taverners va presentar el passat divendres el seu primer disc. Ho va fer en directe a un teatre Xesc Forteza gairebé ple. Dues-centes persones es congregaren al recinte palmesà per veure assistir al primer concert del quartet mallorquí d'ençà del llançament del seu disc 'no hi ha temps que no torn'.
El grup de folk-rock interpretà els temes del treball discogràfic i altres ja clàssics en el seu repertori com 'què té aquesta terra nostra' de Biel Majoral, que es trobava entre el públic.




El clamor del públic féu que hi hagués dos bisos. En el primer d'ells, Taverners interpretà el tema leitmotiv del disc: 'Siau qui sou'. En el segon bis, el jove quartet oferí el 'Romanç des Trenc' de composició pròpia i poc habitual en els seus directes en què es parla de la cadena humana que es féu a es Trenc l'abril del 2012.

Fou una nit plena de cançons, humor però també compromís. En aquest sentit, el grup es reafirmà en 'seguir sonant allà on se'ns reclami, on hi hagi un bri de compromís'. Així mateix, el quartet volgué dedicar íntegrament el concert a la memòria de Guillem Agulló, un jove valencià assassinat ara fa vint anys a mans de l'extrema dreta.



Al concert hi assistiren majoritàriament persones que ja havien adquirit la seva entrada al micromecenatge a través de Verkami que el grup va fer per poder finançar el disc.
El grup prepara ara la presentació del disc a Catalunya, amb dos concerts el 26 i 27 d'abril a Mataró i a Girona, respectivament.

Fotografies: Marina Valero