Salutacions, i de part de l'Associació Art en Música, MOLTS D'ANYS ! i BON NADAL !

 

------------------------------

 

 

 

-Es presenta la nova convocatòria del Concurs Internacional de Piano Vila de Capdepera que es durà a terme  al Teatre Municipal de Capdepera els dies 27 d’abril al 4 de maig 2008 inaugurant a la VII edició el caràcter de biennal. 


-El concurs es divideix en cinc nivells segons l’edat: 1r NIVELL fins a 10 anys, 2n NIVELL fins a 13 anys, 3r NIVELL fins a 17 anys, 4t NIVELL fins a 23 anys, i 5è NIVELL fins a 30 anys.


-El jurat estarà format per a pianistes de reputació internacional.


-PREMIS per a tots els nivells:  premis en metàlic, premi extraordinari actuació com a solista amb l’Orquestra Simfònica de les Balears “Ciutat de Palma”, recital a l’Auditori del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears, recital al Teatre Municipal de Capdepera, cursos d’especialització musical, beques d’estudi, premi al millor intèrpret d’un compositor de les Illes Balears, C.D.s música clàssica, equips de música estèreo, vals en partitures...


-Termini d’inscripció 31 de març 2008.


-CONCERT INAUGURAL dia 27 d’abril a càrrec del pianista taiwanès guanyador el 1º premi al VI Concurs Internacional de Piano Vila de Capdepera.


-PROVA FINAL AMB ORQUESTRA: dissabte 3 de maig.


-CONCERT GUANYADORS i ENTREGA DE PREMIS diumenge dia 4 de maig 2008.


-Tots els actes seran oberts al públic.


-INFORMACIÓ : (bases, programa, premis, inscripció...)

Web :  www.internacionalpianocapdepera.com

E-mail :  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telf: 971 819 201

Fax: 971 565 141