09-09-12

 

El Teatre d’Artà presenta Joan Chamorro, el qual  presenta Andrea Motis, qui presenta la Glissando Big-Band, que presenta Andrea Motis al públic, i aquesta presenta Joan Chamorro, que presenta un concert de swing a un públic que queda bocabadat davant una estrella del jazz (res de futura promesa).

Andrea Motis, a qui totes les sogres voldrien  per nora, canta com els àngels, toca la trompeta amb timbre claríssim i balla quan convé. El veïnat de butaca es demanava, i aquesta al·lota quan dorm?



Joan Chamorro, tot ell entusiasme amb borsalino, es desfà dirigint l’orquestra, tocant el saxo, el clarinet, el contrabaix, presentant els temes, els músics, tot mimant l’Andrea. Això sí, podria sortir a l’escenari amb els pantalons planxats.

La Polisandro, Meandro, Fricando Glissando Big-Band ens sorprengué molt i molt favorablement, sobretot després que un especialista ens digués que antany els santanyiners guanyaven els partits de futbol pegant potades. Bé, ara bufen de meravella i esperam l’oportunitat de gaudir-ne en moltes d’ocasions.

Ens declaram seguidors incondicionals d’Andrea, qui signà un cd “als amics de Cap Vermell”, del qual  n’estau escoltant el tema LOUSIANA FAIR TALE en aquesta crònica musical d’urgència.

I pensar que, de complir-se el programa del Partit Republicà, no existiria el swing ni Chamorro ni Andrea ni Polissandro Big Band... Què vol aquesta gent que puja l’iva de matinada?