El llibre de Pere Orpí també passà per Sant Llorenç




El passat dijous, dia 5, arribà el torn de Sant Llorenç per a la presentació del llibre "Planter de paraules", després d'haver-ho fet a Manacor, s'Alqueria Blanca i Capdepera. És a dir, que lel treball del prevere gabellí, al voltant de l'obra escrita de mossèn Antoni Maria Alcover continua fent camí, i amb bon pas.

A la vila llorencina, sota els auspicis de la delegació local de l'Obra Cultural Balear, l'acte va tenir lloc a la biblioteca municipal, que s'omplí per  conèixer de primera mà aquest treball de joventut de Pere Orpí i que, a despit dels anys passats, continua mantenint intacta la seva vigència.

Tomàs Martínez, de l'OCB, va fer d'amfitrió, i tot seguit van prendre la paraula Gabriel Barceló i el mateix autor de l'obra presentada, per a acostar-nos a una figura cabdal de la llengua catalana, com va ser el canonge de Santa Cirga.

"Cap Vermell", com en les presentacions precedents, hi va ser present, en qualitat de col·laborador d'una edició que, en poc temps, ha justificat la seva sortida al mercat.