Divendres dia 14, va tenir llodc la segona tertúlia literària del Club de Lectura de la biblioteca de Capdepera. Amb més participació que la primera, comptà amb la presència de Milka, una jove sahariana que viu a Capdepera, la qual contà de primera mà aspectes de la vida quotidiana dels campaments.

    En arribar ens esperava un te calent que, amb el fred que feia, era d’agrair. I tot d'una la tertúlia pròpiament dia, en què es comentaren les impressions que a cadascú li havia produït la novel·la “El médico de Ifni”. En general no despertà grans elogis. Bé perquè planteja una situació  fosca de la nostra història recent, bé perquè la història resulta poc creïble o perquè els personatges no s’acaben de  perfilar, el cert és que aquest relat defraudà una mica els lectors. Vaja, que no entusiasmà. 
     Després arribà la part més interessant, que va ser la conversa amb Milka sobre la problemàtica del Sàhara Occidental, la vida quotidiana dels refugiats en els campaments d'Argèlia, en el desert...
Per acabar, poguérem gaudir d’una varietat de plats d’origen magribí elaborats per alguns dels participants en el col·loqui. 
   Magdalena Melis preparà un petit dossier i  recopilà altres llibres publicats per l’autor, Javier Reverte, gairebé tots de viatges.
   El llibre proposat com a nova lectura és  "La música de les constel·lacions", de Rafel Crespí, escriptor i articulista del "Diari de Balears", llibre guanyador del premi de narrativa Vila de Lloseta. Rafel Crespi va guanyar un premi Ploma de Ferro de narrativa curta, atorgat a Capdepera.


   La propera trobada serà dia 8 de febrer a les 21 hores,  a la biblioteca de Capdepera