Rafel Brunet estrena a Capdepera

un conte clàssic per als més petits

(a partir de 3 anys)


Teatre de Capdepera,

dissabte 16 de juny a les 19h

 

 

Rafel Brunet presenta El petit ànec lleig, el musical una adaptació del conte infantil per a tots els públics.

 

- El petit ànec lleig  esta basat en el conte clàssic de Hans Christian Andersen (The Ugly Duckling) és la història d’un aneguet més gran, lleig i  desgarbat que la resta d’ànecs.  Partint d’ aquesta idea Rafel Brunet ha creat una història on dona una visió més actual i profunda de la moralina d’ aquest conte clàssic, ja que cada vegada més a la nostra societat es prioritza el físic més que la preparació i la personalitat.

Acompanya la història  cançons originals amb lletra de Rafel Brunet i música de Jaume Carreras.

- És un espectacle divertit, entretingut i educatiu amb 3 actors que interpreten 12 personatges (tots animals).

- Els valors que fonamenten aquest musical educatiu són el respecte per les persones amb independència del físic que tenguin. La multiculturalitat ens enriqueix. S’ ha de tenir un caràcter emprenedor per millorar. Hem de recuperar  la cultura de l’ esforç. Cal tenir una actitud positiva davant la vida per la superació personal davant els problemes.

Sinopsi:

Una ànnera te un fill diferent als altres ànecs del corral, tant a la granja com a l’escola tots increpen al petit ànec  diguen-li que és lleig. Aquest “bulling” no nomes causa problemes al petit ànec si no també a la seva mare.  El petit ànec lleig decideix deixar la granja cansat de sentir-se rebutjat. L’Ànec comença un viatge per tot el món, en aquest viatge es trobarà amb personatges com erugues, papallones, indiots real, rates... que faran descobrir que la bellesa te un component cultural, que coses que son maques a un lloc a altres indrets son lletges i a l’inrevés. El petit Ànec lleig descobreix que el que importa no és el que se és, si no el que es pot arribar a ser.

Entrada: 6 €