I ara també tenim orquestra de cambra!


La presentació de l'Orquestra de Cambra dels Alumnes d'Ensenyaments Professionals de l'Escola Municipal de Música va representar, d'alguna manera, la materitalització d'un treball d'anys, i la confirmació d'un projecte musical d'abast local que desitjam que la situació econòmica no acabi malmetent.

El concert de presentació, que esperam que sigui el primer de molts altres, va tenir lloc el passat divendres dia 25, en el Teatre Municipal, que va presentar una bona entrada, però insuficient per la importància de l'esdeveniment.

Sota la batuta del professor Miquel Bauçà, la nova formació oferí un concert que va discórrer  per algunes de les pàgines més brillants de la música de cambra (Petita música nocturna, de Mozart; Quintet en C, de Boccherini; Canon i Giga en Re major, de Pachelbel... ) i en tots els casos, el grup es va expressar amb solvència, sense vacil·lacions, i oferint a més una gamma de registres que palesen maduresa i preparació. És a dir, que ens regalaren un primer concert que fa concebre no poques esperances per al futur de la nova orquestra.

Va presentar l'acte la directora de l'Escola de Música, Rosa Lechón, i també hi pronuncià unes paraules la regidora Antònia Caimari.

I no volem tancar aquesta crònica sense deixar constància dels músics que integraren aquesta primera formació, als quals, a més, expressam la nostra enhorabona i els millors desitjos de cara al futur. Ells foren:

Caterina Barceló, concertí
Francisco Martínez, violí primer
Victòria López, Xisca Suner i Tino Torvisco, violins segons
Lluc Barbon i Fernando Villar, violes
Julià Osés, trombó
Jeús Salido, piano

Hi col·laboraren les professores Maribel Lliteras i Esther Romero.

Director: MIQUEL BAUÇÀ