Alumnes avanters


L'antiga sala de plenaris de l'Ajuntament, a la plaça des sitjar,  ara reconvertida en sala d'exposicions, va acollir la mostra anual de l'Escola d'Adults, la qual es va inaugurar aquest passat divendres, dia 11. Des de pintura fins a llata, passant per restauració de mobles i brodats, els alumnes dels distints cursos que tot just ara acaben, ofereixen una bella antologia de les seves realitzacions, la qual es podrà visitar durant tota la setmana del Mercat Medieval.

El batle Rafel Fernández, acompanyat de la regidora d'Educació, Antònia Caimari, encapçalà la representació municipal i va agrair la tasca de professors i alumnes, als quals va felicitar per la qualitat dels treballs exposats.

Tot seguit, es va oferir un refrigeri, a força de dolços i salats, preparat pels mateixos alumnes -són artistes en tota l'extensió de la paraula- al nombrós públic que assistí a la inauguració. Es va haver de servir a la plaça -encara sort del bon temps- perquè dins la sala ja no hi cabia ni una punta d'agulla. Enhorabona a tots ells.