Una setena posició en infantils (on hi participaven 16 grups) i una vuitena en cadets (de 38 grups) i, sobretot, dues grans actuacions.



El club Capricho de Capdepera continua fent història. Sota la direcció de Virginia Vergel han aconseguit brillar amb llum pròpia en una altra final europea (recordem que ja guanyaren el tercer premi a Roma 2019). Enguany la competició ha estat molt disputada i l'actuació, com podeu veure al vídeo fou espectacular i fregant la perfecció. 


Categoria Cadet



Categoria Infantil


Un programa competitiu extens i molt complet.



La competició tengué lloc al Palau de congressos de París els dies 2, 3 i 4 de setembre i ha estat una gran experiència per a tots els membres de l'expedició gabellina. 


Allà, una vegada acabada la competició pogueren departir amb el jurat internacional i amb els membres espanyols, com en Nito Solsona. També han aprofitat per anar a Disney-París.


 
El jurat ha destacat el bon nivell dels dos grups, les ganes i la intensitat dels participants així com l'originalitat i dificultat de la coreografia d'ambdós grups.




 
Enhorabona a tots els dansaires, a la directora i als pares que fan possible aquest somni. Per cert, no fa gaire, a Virginia Vergel li atorgaren el premi DUENDE a l'esforç. Un premi molt adequat i merescut.