Corals i banda oferiren un concert exquisist del qual tothom sortí encisat

Excel·lent, magnífic, encisador,...se'ns acaben els adjectius...Repassant les cròniques dels anys passats, cert és que cada any quedam gratament sorpresos del programa musical que ens presenten. Sempre hi trobam novetats, un "més difícil encara"....No ni ha res impossible. Les formacions musicals del municipi, tot i les baixes significatives que han sofert els darrers anys continuen en una progressió on no albiram els sostres.

Per a mostra, el vídeo que recull un tast de cada formació al llarg de 30 minuts. No us perdeu els "solos" de Bàrbara Femenias o els xiular de Felipe Cardiel al més pur estil del wenster de Morricone.




Però comencem pel principi. La Coral Gabellina ens oferí tres cançons: Maite (canción zotziko) de Pablo Sorozabal; I will follow him, de J.W. Stole (Sister Act) i Funiculì funiculà de Luigi Denza. Tres perles.




La Coral s'Alzinar, per la seva banda, interpretà You Raise Me Up, de Brendan Graham & Rolf Lovland (Arr. R. Emerson); Don’t cry for me Argentina (òpera Evita) i The Phantom of the Opera d'Andrew LLoyd Webber. Lirisme en estat pur.





Les dues formacions dirigides per Elionor Gómez Quintero.



La primera comptà al piano Sílvia Rechac, als violins: Carme Alzina i Elionor Martí i a la percussió: Jeroni Alzina.

La segona, Bàrbara Femenies com a solista i Maria Antònia Gomis al piano.





A continuació, la Banda de música de Capdepera interpretà, en solitari i sota la direcció de Miquel Gayà, Flashing Winds de J. Van der Roost.





Llavors, el director presentà oficialment els dos nous membres de la banda. Dues joves promeses de família amb gran tradició musical: Elionor Martí Orpí a la trompeta i Jeroni Alzina al saxo alt. L'ovació del públic fou sonada (la podeu escoltar i veure al video).





Per acabar i com a plat fort de la vetllada, la Banda de Música i la coral s'Alzinar interpetaren a Ennio Morricone. Primer amb The Mission (selecció banda sonora) amb les peces següents: Falls (Arr. Miquel Gayà), River (Arr. Miquel Gayà), Ave Maria Guaraní (Arr. Maria Antònia Gomis) i Gabriel’s Oboe (Arr. Paulo Rowlands / R. Kernen)

A continuació, Giú la testa de la pel·lícula "Per un grapat de dinamita" (banda sonora). I acabaren amb el Moment for Morricone amb fragments de "El bo, el lleig i el dolent" i "Hi havia una vegada a l’Oest"

 





Posà punt i final el Capdepera, Capdepera de Jaume Fuster amb arranjaments de M.Antònia Gomis. Lletra que reproduïa el programa i que nosaltres també la vos oferim:

Capdepera, Capdepera
Capdepera, Capdepera
mon poble enfilat a la roca amb els braços toca el cel i la mar,
pareix un rosari la vila que al castell s’enfila fins arribar a dalt.
i abaix hi roman la calanca de cases de blanca façana d’estiu,
tothom davant tal formosura sent sense mesura un goig fresc i viu.

Capdepera, Capdepera
de Canyamel a Sa Mesquida la costa convida a jugar amb la mar,
i els ametllers en primavera, fan tanta mirera tots mudats de blanc.
el dia que mori ho vull fer cercant el recer del poble on he nat,
i si és que mor a terra estranya tornau-me a l’entranya del poble estimat.

Capdepera, Capdepera
dels teus camps la flaire m’arriba i de la marina l’embat refrescant
l’amor meu no troba paraules i a les meves faules te les dic cantant.

Capdepera, Capdepera
voldria sebre Capdepera la millor manera de demostrar-te,
que quan el teu poble te canta és perquè no es cansa mai d’alabar-te,
permet a tots els que t’estimen que sempre te diguin,

VISCA CAPDEPERA.




La vetllada acabà amb la xocolata amb ensaïmades i brindant amb una copa de cava.