Com a continuació del treball realitzat a classe


Tots els alumnes d'educació primària del CEIP s'Alzinar i diversos cursos del CEIP s'Auba han visitat aquestes dues darreres setmanes l'exposció de Gustavo al Centre Cap Vermell.





Els alumnes ja havien preparat la visita amb els seus professors per tal de poder gaudir-la amb més intensitat. En directe han pogut compovar les dimensions dels quadres, els colors i les actituds alegres dels seus personatges.
També han vist l'evolució de l'estil i la tècnica de l'artista al llarg dels 55 anys d'activitat.





Diversos grups han aprofitat el dia per també visistar d'aprop els murals del moll i l'exposició d'escultures del passeig Marítim.
Tots els grups han gaudit molt dels Gustavos de Regine, la part més ínitma i personal de l'artista, que exposava per primera vegada.





Però el que més sorpren als més petits és veure com Gustavo és capaç de crear personatges a partir de qualsevol punt de partida. Els monitors que han dirigit la visita guiada han quedat molt sorpresos del que saben de Gustavo. Però si una cosa demostra l'èxit d'aquestes visites escolars és que després, aquests nins i nines que han vengut amb l'escola, tornen, alguns tots sols, altres amb els pares, amb amics o familiars.





Tots els alumnes que han visitat l'exposició tenen una proposta artística a desenvolupar que es convertirà en una exposició que tendrà per títol: A partir de Gustavo.





També han aprofitat perr visitar la bilbioteca de Cala Rajada, al mateix centre Cap Vermell.



En definitiva, una experiència que, possiblement, acabi amb la visita de Gustavo al centre escolar i que ben segur no oblidaran en molt de temps.