HG Eketorp dona l'alternativa i continuitat a la pedrera musical del municipi 

Programa clàssic entretingut i de gran nivell el que ens oferiren el dissabte vespre aquest quartet que dirigeix i avala tot un mestre de la música HG Eketorp. El músic suec resident a Capdepera ha volgut avalar aquests joves i mostrar la seva sobrada vàlua tot i que encara estan en periode de formació superior.

També es notà la mà del veterà violoncellista en el disseny  del programa alternant obres d'execució conjunta i individuals sempre acompanyades magistralment al piano per Sílvia Rexach.

El concert començà amb JS Bach i el seu conegut concert per a dos violins i violoncel amb el quartet damunt l'escenari. La complexitat de Bach fou interpretada armònicament on els dos violins, Joel Gjata i Carme Alzina, amb gran destresa tècnica saberen transmetre la sensació de serenor de l'obra que vos oferim en video íntegrament (els tres moviments):






A continuació, Eketorp interpretà J Massenet oferit-nos passatges de gran virtuositat.




Carme Alzina, amb l'acompanyament al piano de Sílvia Rexach, continuaren la vetllada amb el Preludi de F. Kreissler. Una peça que posà l'ai al cor al públic i que ens emocionà per la seva brillant execució i les tables de la jove violinista. Carme Alzina i Sílvia Rechac mostraren una gran concentració i compenetració musical.










Tornà Eketorp a l'escenari per interpretar la Rapsòdia hungaresa de D. Popper i continuà Joel Gjata, primer com a solista interpretant magistralment un complex moviment del Perpetum mobile de R. Nova'cek per acabar el concert fent duet Gjata-Eketorp interpretant J Hallvorsen.






Un magnífic concert que omplí més de la meitat de l'aforament i que fou de l'agrat del públic local i turistes que convocà.






Gran ovació final pels quatre músics que deleitaren amb el domini i desemboltura dels instruments. No seria estrany veure'ls en pocs anys en formacions simfòniques professionals. 






Gran experiència que, sobretot les joves artistes, ja pensen en repetir. Enhorabona i gràcies per aquests moments de gran música!