El Centre Melis Cursach i el Centre Cap Vermell estan aconseguint de situar el nostre municipi a l'avantguarda de l'art de Mallorca. Les exposicions i mostres no aturen, apropant fins a Capdepera i Cala Rajada els millors artistes de l'illa.

En aquests dies, el torn és per a l'escultor Tomeu Vidal. Bàsicament amb treballs de ferro forjat - a banda d'alguna incursió en la ceràmica -, l'artista santanyiner ens ofereix un recull de peces de bella factura que giren al voltant d'una idea central: el món vegetal. El títol de l'exposició ens ho aclarareix, ja abans que els nostres ulls captin tota la bellesa de les "plantes" metàl·liques creades per Tomeu Vidal: Genera plantarum.

Aquest és un títol que no té res d'ociós, en parlar de plantes, i com va dir el mateix artista en l'acte d'inauguració, l'ha manllevat de Carl von Linné, el botànic suec del segle XVIII, gran divulgador (alguns diuen que creador) de la nomenclatura binomial per a la classificació del regne vegetal.

L'acte inaugural d'aquesta exposició, que es perllonga fins a la plaça de l'Orient,  va tenir lloc el passat divendres dia 5 i comptà amb la presència de la regidora Antònia Caimari i del batle Rafel Fernández. Romandrà oberta en el CMC fins al proper dia 27.