Els alumnes del centre oferiren el tradicional concert d'aquestes dates


El passat dimecres dia 1, els alumnes de l'Escola de Música, des dels més petits - els que encara "juguen" amb la música - , fins als més veterans, alguns dels quals amb una formació ja prou sòlida, pujaren a l'escenari del Centre Cap Vermell per a oferir el seu esperat concert de Pasqua.

Concert familiar on n'hi hagi, en què especialment pares i padrins gaudeixen de veure els progressos dels seus petits, ja sigui amb un violí en la mà o percudint amb alegria qualsevol dels mols instruments al seu abast. I és que, d'instruments, en toquen de tota mena: de corda, de vent - fusta i metall -, de percussió..., i també canten. La petita orquesta "N'Aladern", la "Bandeta", el grup de guitarres, els grups de percussió, els conjunts pop..., tots fent que sonàs la música popular, tradicional, clàssica, contemporània, jazz o pop-rock, perquè res no hi faltàs.

Enhorabona, per tant, a aquests cadells musicals, que creixen en edat i en saber, i enhorabona a tots els professors que fan possible que la música, a Capdepera, continuï posant llavors de futur. Algunes d'aquestes llavors, segur, brostaran i es faran grans, i en el futur ens oferiran grans moments musicals. Que així sigui.

Aquestes són algunes imatges del concert: