APRECIAT ELECTOR/A:

 

Des de sempre, la DEMOCRÀCIA ha produït uns resultats polítics exclusius i de qualitat incomparable. En aquest sentit, la DEMOCRÀCIA únicament selecciona polítics excepcionals adquirits entre càstings per damunt les exigències normals. Això permet als partits produir segons standars de màxima qualificació i assegurar la seva disponibilitat elecció rere elecció. Per a continuar garantint aquests màxims nivells augmentarem els controls sobre la població a partir del 22 de maig de 2011.

El món de la política és un món d’una riquesa il·limitada i per això mateix la DEMOCRÀCIA es planteja el repte constant d’innovar, per a poder oferir experiències inèdites, com la que podrà gaudir votant a les properes eleccions municipals: un moment de pur plaer.

Les eleccions municipals del dia 22 de maig presenten una mescla de les varietats més selectes de polítics locals. Al participar podrà comprovar, com a membre del cos electoral,  la presència d'intenses notes de flors blanques omplint-lo amb una experiència única, intensa i aromàtica. L'alquímia es revela per complet quan es diposita delicadament i elegant el sobre amb la papereta dintre de l’urna especialment dissenyada per a les eleccions democràtiques.


El/La convidem a descobrir l’intens aroma del vot en aquesta nova experiència que expressa millor que mai el compromís de la DEMOCRÀCIA amb l’excel·lència.


Li desitjam molts de moments electoral irrepetibles.

La directora Gerent de DEMOCRÀCIA SA