Sí, enton el "mea culpa". Es veu que som "un tros de tronxo". Em creia que les obres del carrer Fondo estaven finalitzades i sembla que no és així. Esperem que afortunadament.

   En Miquel Bessó, pare del regidor de Vies i Obres em va estirar les orelles per lo que ell considerava una crítica a l’estat del carrer. Vaig intentar donar-li un caire més bé irònic al meu comentari però es veu que hi ha polítics amb poc sentit del humor. El batle s’ho va prendre bé, però no em digué que no estassin acabades les obres. El meu amic Pep Gallego tampoc m’ho va dir malgrat que pareixia que ho volia fer, després d’haver-ho comentat amb Miquel Bessó i Toni Talaia. El que un polític no tingui sentit de d’humor es  nefast per ell mateix , ja que a la llarga pot derivar amb malaltia. S’haurien d’impartir cursets per aprendre a riure, o a riure's d’un mateix, es la millor manera d’encaixar els comentaris o les crítiques. Hi ha polítics joves, actualment, que saben prendre's les coses "con olímpico desdén" (com es deia abans)i no s’ho prenen a mal ni veuen enemics o bubotes per tot arreu.
   Les persones de la meva generació estam muntats d’una altre manera, més serioses, d’aquí que sigui  necessari que els polítics encara en actiu, del meu temps, precisin d’un reciclatge en aquest sentit.
  Entono el " mea culpa" amb el tema del Carrer Fondo, esperarem a veure el resultat final, demano disculpes a les persones que s’hagin pogut sentir ofeses i m’aplicaré ara mateix al cap un capell amb les orelles grosses per ingressar en el "pelotón de los tontos".

 Una aferrada per tots.


  Bartomeu Melis