Na Maria Cerdà ens comenta la seva experiència al Campus Féminas off Road, realitzat a Teruel.



Maria Cerdà Riutort és una jove gabellina de 22 anys que ha viscut una gran experiència personal. A mitjans de desembre del 2019 va participar a un campus organitzat per la Federació d'Automobilisme, creat amb l'objectiu de promocionar la participació de la dona en els esports del motor. Des de fa dos anys té la curolla pel món del motor i ara ens conta la seva experiència per Teruel.



"El cap de setmana del 13 al 15 de desembre de 2019, vaig tenir l'oportunitat de participar a  aquesta  edició del Campus Féminas off Road.
Es va celebrar a Teruel a les instal·lacions de Masia Pelarda, un dels referents en els últims anys pel que fa als esports de motor.
Organitzat per "La Real Federación Española de Automovilismo" amb el projecte de "mujer y motor" per introduir la dona en el món de l'automobilisme.



Al mati del divendres 15 vaig volar cap a València (estava una mica nerviosa) un cop allà vaig recollir el cotxe que havia llogat i vaig partir cap a Teruel , després d'una hora i mitja de camí,  a  migdia vaig  arribar a la Masia.

EL programa va ser molt interessant, les alumnes veníem de tota la geografia espanyola i els professors eren Josep M. Servià (pilot professional), Sergio Hernández (dues vegades campió del món de BMW) i Fina Romero (copilot de camió del DAKAR) entre d'altres, ens citaren a primera hora de la tarda del divendres  per començar l'aventura.



Vàrem conèixer de primera mà, les principals tècniques de conducció a bord de vehicles de competició de ral·lis a més vaig viure l'experiència de co-pilotar amb pilots professionals".