No és una qüestió de forma








A tots aquells que tenguin un solar i hagin pensat fer-hi una casa els recoman el següent: que ells mateixos facin una mica de projecte (o potser un dibuix basta) i presentin la sol·licitud de llicència a l’Ajuntament. Com que la llicència passa per Junta de Govern, aquesta denegarà la sol·licitud perquè és obligatori que el projecte estigui fet per un arquitecte. Cap problema, com que és una qüestió de FORMA, no afecta la legalitat del projecte i, a més, podreu posar un recurs contra la decisió de la junta. Per tant, com que simplement és una qüestió de FORMA, podreu començar les obres de la casa en voler.

Si a més hi voleu muntar un negoci i a l’Ajuntament us demanen un projecte firmat per un enginyer industrial, no us apureu. Anau a Internet, on trobareu exemples, n’imprimiu un, el firmau vosaltres mateixos i el presentau, i tres quarts del mateix que amb la llicència. Com que el denegaran per una qüestió de FORMA, cap problema i endavant les atxes!

Per suposat, per a construir la casa, posar les canalitzacions, la cuina, etc. no us ha de passar pel cap anar a cercar lampistes, picapedrers ni cap altre professional perquè, qui millor que vosaltres per saber com heu de fer ca vostra?

Això que qualsevol persona amb dos dits de seny pensaria que és una barbaritat és el que ens està dient el nostre president Bauzá: que la sentència que anul·la el TIL és una qüestió de FORMA i no passa res i que ni els mestres, ni la Universitat de les Illes Balears tenen ni idea sobre l’educació dels nostres fills!

Vaja exemple que està donant als nostres fills la màxima autoritat de les Illes quan ens diu que una sentència no s’ha de complir perquè és una qüestió de FORMA.

 

 

Nota de redacció:
Dia 29 de setembre fa un any de la gran manifestació contra el TIL, avui suspès per decisió judicial