Consumeixes coses? O són les coses les que et consumeixen a tu? T'estàs carregant el planeta amb aquest ritme de vida i ni t'assabentes? O si que comences a adonar-te? Uneix-te al Pla 15 dies i aprèn a consumir menys i millor!

Amb el ‘Pla 15 dies’ que hem creat amb motiu del Dia del Consum que se celebra el pròxim 15 de març podrem compartir idees i consells per a sumar-nos a la pràctica d'un consum ètic i transformador.


 

Consumeixes o et consumeixen? és el nou bloc col·lectiu sobre consum responsable, promogut per CanalSolidari.org. Sabies que si col·loques dues ampolles plenes dins de la cisterna pots estalviar de 2 a 4 litres d'aigua cada vegada que la uses?, t'agradaria unir-te a una cooperativa de consum per a gaudir d'hortalisses fresques i de la teva zona?, has pensat en col·locar unes tires aïllants per a evitar pèrdues de calor a casa i estalviar en calefacció?

 

Avui arrenca el pla amb l'engegada del nostre bloc especial Consumeixes o et consumeixen?, realitzat de forma col·lectiva per 12 entitats socials (Fundació Chandra, Adena, Coordinadora Estatal de Comerç Just, Ecodes, Espai per a un Comerç Just, Greenpeace, Ideas, Intermón Oxfam, SETEM, Sodepau, Fundació Terra i la Xarxa de Consum Solidari).

Fins el 15 de març aquestes organitzacions publicaran un consell pràctic cada dia perquè adoptis des d'aquest mateix moment i també et facilitarem enllaços, lectures, vídeos, idees, fotos...

Tota l'informació a

http://www.canalsolidario.org/