SÍNDROME DE TOURETTE




  
 











 
L
a millor cura per a la vanitat és la soledat, i això inclou els politics. (Tom Wolfe)

 Un dia sí i l’altre també, quan un llegeix els diaris o veu la televisió i reflexiona amb el que manifesten els pares de la pàtria, no és gens estrany que ens envaeixi la síndrome de Tourette.

  • Montoro anuncia a Ràdio Nacional que al mes de maig les inscripcions a la Seguretat Social augmentaran, demostrant que la crisi s’ha acabat.

Es veu que Madrid és un altre món. Si Montoro o els seus “palmeros” s’informassin sabrien que a Mallorca, pel mes de maig, l’atur baixa perquè comença la temporada turística, la qual cosa – senyor Ministre – no és en absolut demostració que finalitza de la crisi. Si així fos, a Mallorca mai n’hi hauria hagut, de crisi… Provoquen la idiocràcia.

  •  “De fet, jo no llevaria cap quadre dels politics corruptes. Per no oblidar, vaja. I que els nous que vinguin els tinguin ben presents”.(Lluis Planas, periodista).

Endavant, idò. Tornem a penjar el retrat de la Munar…

  • Dues adolescents van restar desconcertades i sense saber què fer, quan l’escala mecànica d’uns magatzems comercials es va aturar. Trucaren per mòbil a l’112 i als seus pares perquè les traguessin d’aquell desconhort. (Magazine D.M.)

Fins que no arribàren els de l’112 i el pares i els digueren que, senzillament, havien de pujar o baixar l’escalonada, a peu,  com si fos una escala normal, l’histerisme d’aquelles al·lotes arribà al paroxisme. Fins a aquest punt, s’ha arribat?.

  • L’esposa de Bárcenas paga la compra d’un cotxe per valor de 90.000 euros (D.de M.).

I, mentrestant, el seu pobre marit, dins la presó, només compta amb 400 euros per a la seva despesa particular.


  • __”Porto 5 temporades al Reial Madrid i encara noto que la gent del Bernabeu és difícil per a mi, lligar-me-la, fer-me-la meva” (Cristiano Ronaldo a “As”).

El periodista li contestà: __”No t’amoïnis, Cristiano, que en aquest gran mural exhibint musculatura, en ple centre de Madrid, ben segur que et podràs lligar fins i tot  les pedres”.  (Vegin caricatura adjunta de “Risassinmás.com” lluïnt “tipasso”).

  • Lionel Messi lloa a Cristiano: __”Ronaldo és molt més que un  “crack”, sempre està a punt per a fer gol  i per sobre del seu millor nivell”. (Diari “Marca”).

Únicament els grans i humils de cor son capaços d’expressar-se així respecte al més ferm contrincant.. Es veu que Messi no necesita tenir el “sex appeal” del rival per ser atractiu. El que un no entén és com el Madrid no és líder de la lliga tenint – com diuen ells – el millor jugador del món. I parlant de “sex appeal”,  els adjuntam la fotografía de Carles Puyol que, ben segur,  no la millora Ronaldo. 

Feliç any nou per a tots ¡!              

Tomeu d’es Forn