Titulars

 

Es tracta, en aquesta ocasió, d’una breu recopilació de curiositats, de badades, de titulars fets a corre-cuita, apareguts a mitjans de comunicació. Vet aquí:

___ “Vaig esperar els companys amb el cotxe encès i quan arribaren vaig  arrencar baixant cap a baix” (DBalears). ¿Ja havien vingut els bombers a apagar-lo? ¿Era possible  baixar cap amunt?

___  “El president de Veneçuela, Nicolás Maduro, distribuirà preservatius per evitar embarassos”  (Diario de Mallorca). I aquest president no deu tenir  qualcú per repartir-los, que ho ha de fer ell?

___  “Bauzà hauria d’acabar el tren de Llevant” (DBalears). Si  l’ha d’acabar ell tot solet, podem esperar d’asseguts…

___  “És curiós que el Mallorca hagi davallat a Segona coincidint amb l’enfonsament de la fe dels ciutadans en l’autogovern” (DBalears). A ca magre, tot son puces.

___ “Pastor, batle de Manacor, llevarà el cartell de les Coves del Drach” (Ara Balears). Un altre mandatari que  vol fer la feina sense que ningú l’ajudi. Es veu que no disposa de personal…

___ “L’Ajuntament de Santa Margalida retira 7.000 quilograms de fems de Ca’n Picafort” (El Mundo) . ¿A més dels  12 regidors, a l’hora de retirar els fmes, també hi va anà el batle?

___ “Un jove, ferit greu, en ser envestit  per un taxista”  (Última Hora). Aquest taxista devia ser molt corpulent per ferir al jove d’una envestida.

___”Captura de tortugues a Llucmajor perquè es pugui ampliar el polígon industrial” (DBalears). ¿Ja han ensenyat a treballar les tortugues, si han de fer feina a l’ampliació?

__”L’expresident de “Ca Nostra” i actual president de la Coral Gabellina diu a l’assemblea que la Tercera Edat hauria de donar doblers al pobres. ¿Per qué no destina als pobres l’import de les subvencions que rep  la Coral? (Jezek-Faxdepera). ¿Encara n’hi ha que no ho saben? Els doblers de la Coral tenen una altra finalitat.


Preparant una altra ofensiva? Estatuts!

__ “…el que es pretenia, i n’han sortit escaldats, era preparar un cop d’Estat contra les associacions locals de persones majors per a fer-se amb les juntes directives” (Buc Pons-Cap Vermell). Són socis del club, allí assagen, tingueren una oportunitat d’or a la darrera assemblea, però… com que volen ser independents!

Tal volta continuarà, comptant sempre amb el vist i plau de B.P., P.B. o LL.R.

Fins aviat.