BATLE  NOU

 








Mentre es prepara l’assumpció (amb el “plàcet” de Rafel Fernàndez), l’adveniment (amb el permís d’Albert Llull), el desembarcament (si Déu vol i Maria i un tsunami no ho impedeix) de Pep Serra Bonnin , el mes de juny del nou any, a la batlia de Capdepera ( malgrat a algú pugui semblar-li estrany). Vull deixar, per a la posteritat, un grapadet de frases per si en un futur, qualque historiador les vol aprofitar. Un servidor les anomenaria “perles de caire polític”.

 

Joan Ferrer Flaquer (P.P.): _”UCAP és una fal·làcia, una mentida, els seus regidors son ninots a les mans del seu creador”.

Gabriel Torres Malpesa (UCAP): __”Desitjo ser, en el 2013, un batle proper, de carrer, de contacte amb la gent. Si vaig acceptar la responsabilitat de ser primer de llista fou per la meva gran amistat amb Pep Serra.

President de “UCAP”: __” Des de el mes d’octubre passat no he parlat ni  he sabut casi res, en clar, de Biel Torres.

ExBatle de Capdepera: __” Jo no crec que ningú hagi traït a ningú. Són estratègies de partit, amb la vista posada en el mes de juny, amb un Biel Torres  acostumat a dimitir (president de club de futbol, entrenador, etc.).

POST  SCRIPTUM:

Un antic glossador gabellí, l’amo en Jaume Blanes (a) “Parreta” va escriure,  amb motiu del meu naixement, la següent estrofa:

Dia 25  de febrer,

un dia de fred i neu,

va nèixer en Bartomeu

que serà un bon forner,

un bon pastisser o un bon moliner”.

A casa meva tenien un forn/pastisseria i durant molts d’anys se’n va conèixer per en “Tomeu d’es Forn”. Mai vaig arribar a ser moliner, ni forner, però pastissos em menjava a balquena. D’aquí, idò , que hagi triat aquest, un dels mals noms que he tingut al llarg de la vida, com pseudònim de les meves esporàdiques col·laboracions en aquesta Revista digital.

Salutacions cordials i feliç 2013.

“Tomeu d’es Forn”