Benvolguts amics, començam la nova temporada pot-estiu i, una de les coses que ens hem proposat és tenir-vos informats de les activitats que anirem programant al Centre Holístic.

Començam per a fer-vos saber que el proper día 13 de setembre oferim un taller sobre salud hormonal i menopausa, per al qual tenim el plaer de comptar amb la prestigiosa nutricionista Gemma Bes.

Gemma Bes es llicenciada en Nutrició per la Universidad Kin’s College de Londres i postgraduada en Nutrició Esportiva y PNIE (Psiconeuroinmunoendocrinologia) per la Universitat de Barcelona.

Des de 2016 dirigeix el departament de nutrició de la Rafa Nadal academy, a la vegada què és la nutricionista del propi Rafa Nadal i d’altres esportistes d’èlit (Carlos Sainz, Casper Ruud, Garbiñe Muguruza, etc.). També dirigeix el Màster de Nutrició de la universitat Alfonso X de Madrid.

És fundadora i directora de l’empresa “Ametlla de Mallorca”.

Autora dels libres “Vivir sin glutén (Roca Editorial, 2016) i “Ayudame a crecer sano: Alimentación inteligente para tus hijos” (Amat editorial, 2006).

El taller recalcarà la importancia de dur un determinat estil de vida i mantenir un sistema digestiu sa i equilibrat per aconseguir una salut hormonal òptima. S’explicaran i proposaran pautes d’alimentació adequades i s’oferiran receptes i menus per a configurar una dieta apropiada.

També s’explicaran els inconvenients de mantenir un sistema digestiu inflamat i es veuran les bases d’una alimentación antiinflamatòria.

Tot això fent confluïr diferents enfocaments pel que fa a la salut i a l’alimentació, però amb una referencia marcada a les pautes de la medicina aiurvèdivca, una de les més antigues del món.

Podem garantir que les persones assistents se’n duran eines a voler per transformar els seus hàbits alimentaris per uns de més saludables i adequats per afavorir la salut hormonal.

Gràcies pel vostre interès!