Clica per ampliar la imatge


En commemoració del Dia Mundial de la Discapacitat el proper 3 de desembre, a Predif, compromès/es amb la promoció dels drets i la inclusió de les persones amb discapacitat, ens unim a la lluita global per l'accessibilitat universal, el treball digne, la vida autònoma i la vivenda adaptada.

El Dia Mundial de la Discapacitat és una data que recorda la importància de promoure i protegir els drets de les persones amb discapacitat a tot el món. Sota la campanya “TENIM DRET!”, a Predif reivindiquem quatre drets fonamentals en els seus esforços de conscienciació i reivindicació:

Dret a l'Accessibilitat Universal: Creiem en un món on tothom tingui les mateixes oportunitats i drets, independentment de les seves habilitats o capacitats. L'accessibilitat universal és el camí cap a la inclusió veritable.

• Dret a un Treball Digne: La feina és un aspecte crucial de la vida de qualsevol individu. A Predif advoquem per l'accés igualitari a un treball digne i promovem l'eliminació d'estereotips i prejudicis a l'àmbit laboral.

• Dret a ajudes per a una vida autònoma: la independència i l'autonomia són essencials per a una vida plena. A Predif ens esforcem per garantir que totes les persones amb discapacitat tinguin accés als recursos i suports necessaris per portar una vida autònoma i satisfactòria. Per això reivindiquem la figura de lassistència personal, una figura que facilita lautonomia de les persones amb discapacitat.

• Dret a un Habitatge Adaptat: Un habitatge segur i adaptat a les necessitats individuals és un dret humà bàsic. A Predif treballem per promoure la construcció d'habitatges accessibles i l'adaptació dels ja existents, garantint així la comoditat i la seguretat de les persones amb discapacitat.

Segons Alessandro Marinelli, president de Predif "En aquest Dia Mundial de la Discapacitat, fem una crida a l'acció per recordar que l'accessibilitat universal, el treball digne, la vida autònoma i l'habitatge adaptat són drets fonamentals que han de ser respectats i promoguts a tot moment. A Predif estem compromesos a seguir treballant incansablement per crear un món més inclusiu i equitatiu per a totes les persones, sense importar les seves capacitats”.

Des de Predif convidem els mitjans de comunicació i la societat en general a unir-se a aquesta important causa, compartir informació i donar suport als esforços per fer del món un lloc més accessible i just per a tothom.