El proper 2 de juliol tindrà lloc la 15ª edició de la Morralla Xop Festival dins el marc de les Festes del Carme de Cala Rajada. El projecte de la Morralla va començar per reclamar i donar projecció a la futura Reserva Marina que es va aconseguir anys després. Durant aquests anys s'han celebrat exposicions, projeccions, concerts, espectacles diversos recordant la importància de tenir una Reserva Marina al nostre municipi.









Clica per ampliar el cartell





 

L’inici de la jornada anirà a càrrec dels Dimonis Solera Gabellina que realitzaran un espectacle de foc a partir de les 22:30h al Moll de Cala Rajada.

A continuació les actuacions musicals gratuïtes al moll amb un cartell extraordinari:

Des de Manacor, JANTIÀ ens deleitarà amb el seu pop-rock amb so molt americà, amb influències del punk. Els seus temes estan inspirats en els seus sentiments com artista, la necessitat de fer festa després del confinament i, amb elements de contrast com poden ser ballades amb un estil amb influència metal.

JOAN GARRIGA I EL MARIATXI GALÀCTIC. El fundador de Dusminguet i ànima de La Troba Kung-Fú, Joan Garriga és una figura clau per entendre l'evolució de la música popular del segle XXI feta a Catalunya. Després de compondre i interpretar en directe la banda sonora dels dos darrers espectacles teatrals d’Oriol Broggi, el co-descobridor de la Rúmbia –barreja de rumba i cúmbia amb denominació d’origen vallesana- acaba de debutar al seu nom amb un àlbum que apunta a clàssic instantani que us farà vibrar en un marc incomparable com és el Moll de Cala Rajada.

Amb el grup del llevant mallorquí ELS FUN KISS ens faran moure el cos amb alegria gràcies al seu fresc Funky fusió amb lletres de temàtica actual i amb un directe molt atrevit.

Servei de bar disponible durant tota la nit amb preus populars i pomada cassolana.


Associació Festes del Carme de Cala Rajada