Divendres, dia 4 de març a les 19h a l'auditori del Centre Cap Vermell

.

Després d'una llarga recerca tant gràfica com històrica del CE Escolar. Després de la publicació a Cap Vermell cada quinze dies, al llarg de quatre anys, d'un capítol de la història que el llibre recull. Després publicar a Cap Vermell, al llarg de 2021 i a mode d'homenatge en el 75 aniversari, les persones més rellevants del club. Arriba el dia de la presentació del llibre. Són gairebé 500 pàgines a tot color i més de 600 il·lustracions en una edició de 2000 exemplars. 
Tots els qui estimam l'Escolar hem de retre homenatge a Miquel Bestard en aquesta feina gegantina.

Cap Vermell retransmetrà l'acte en directe.

Miquel Bestard explica al llibre:

"Amb la valuosa col·laboració de Sebastià Ferrer, Maleter, per a l'època anterior a 1966, i amb el suport de moltes persones, miraré de reflectir el que ha estat, durant més de setanta anys, la història del futbol a Capdepera, i amb ella la història del C.E. Escolar.
Amb els molts equips de futbol que a hores d'ara hi ha al nostre municipi, cada temporada té la seva història, amb la qual es podria escriure un llibre. Per això, intentaré resumir els setanta anys d'existència de l'Escolar, al costat de les meves experiències de 27 temporades pertanyent al club, com a jugador, entrenador, directiu, coordinador, president, i les ultimes deu temporades per mitjà del setmanari Faxdepera i la revista digital Cap Vermell, seguint l'Escolar en totes les seves vicissituds.
Deixaré alguna cosa en l'oblit, moltes persones quedaran sense esmentar, però si en els articles que aniré publicant algun lector troba alguna cosa a afegir o alguna equivocació, per no estar jo correctament informat, li agrairé que per telèfon o correu electrònic m'ho comuniqui. En aquests comentaris esper la col·laboració i l'ajuda de persones que han viscut part de la història del C.E. Escolar."