Les obres distingides amb diversos premis i guardons

Dimecres dia 7 a les 20,30h 


El Somni Produccions presenta el monòleg basat en la novel·la de Xesca Ensenyat "Quan venia l'esquadra".
Dramatúrgia lliure de Joan Yago sota la direcció de Joan Fullana i amb l'interpretació de Catalina Solivellas.
Premi ATAPIB a la millor dramatúrgia i a la millor direcció.
“Quan venia l’esquadra” és un d’aquells llibres que hauríem de llegir almanco una vegada a la vida, perquè l’escriptora parla d’ella per parlar de nosaltres. Són les memòries d’una Mallorca preturística, les vivències quotidianes d’una dona del Port de Pollença que després de 40 anys es qüestiona la seva infantesa i joventut i expressa els records entre monges, cosidores, peixos, tortugues marines i “marines” americans, que donen nom al llibre. Escrita per una dona que “quan vivia a vint passes de la mar, la trobava enfora”, l’obra podría situar-se a qualsevol punt del Mediterrani perquè ens hi sentim identificats siguem de poble, de ciutat, de mar o de muntanya. Espectacle subvencionat pel Circuit d’Arts Escèniques de Mallorca (CAEM) del Consell de Mallorca.

Entrada: 10€. Anticipada: 8€. Oficina Turisme de Capdepera. Tel 971 55 64 79.
Abonament especial: “Quan venia l’esquadra” i “Fuga”: 12€.


Dijous dia 8 a les 20,30h


Fuga és un espectacle de la companyia Res de Res de teatre físic i dansa que ens convida a reflexionar sobre aquelles limitacions que ens han imposat o bé nosaltres mateixos ens hem creat. Cordes, arnesos, moviments pendulars i, en conjunt, una interessant investigació del moviment horitzontal i vertical són el rerefons d’un emotiu discurs entorn de les relacions humanes. I com a teló de fons, una banda sonora original que, mitjançant diferents textures sonores, ens condueix per territoris de veritats incòmodes. Tot això embolcalla una crua proposta que no renuncia a la poètica ni a la bellesa, perquè evoca, al cap i a la fi, una mirada a l’interior de l’ésser humà i al seu desig universal de llibertat.
Coproducció: Res de Res amb el Festival Grec 2015 i Fundació Teatre Principal de Palma.
Entrada: 10€. Anticipada: 8€. Oficina Turisme de Capdepera. Tel 971 55 64 79. 
Abonament especial: “Quan venia l’esquadra” i “Fuga”: 12€.



Diumenge, 11 a les 16h a la plaça de l'Orient


Espectacle de circ contemporani. A partir d’un senzill element: les canyes de bambú, es construeix un espectacle amb l’objectiu transmetre l’elegància i la tècnica de les arts circenses, a través d’un muntatge totalment diferent, i sense precedents.
PREMI ATAPIP AL MILLOR ESPECTACLE 2015.
PREMI MOVE AWARD 2016.
MILLOR ESPECTACLE DE TEATRE VISUAL D’EUROPA PREMI AL MILLOR ESPECTACLE DE CARRER A LA FIRA FETEN, 2016
Duració: 55 min.