L'estrena serà dia 1 de maig, a les 19,30 h,  al convent de Sant Agustí de Felanitx


Concert emmarcat dins la Setmana de Música de Felanitx 2016

 

LA DISPUTA DE L'ASE d'Anselm Turmeda 

El proper dia 1 de Maig la Banda de música de Felanitx juntament amb la participació de diverses corals infantils interpretaran l'obra La Disputa de l’Ase.

La Disputa de l'Ase és una cantata dividida en 7 moviments del jove compositor gabellí Víctor Ferragut i text del reconegut escriptor felanitxer Gabriel Mestre Oliver. La lletra dels cants ha estat arranjada especialment per a l'ocasió per l'escriptor saliner Sebastià Portell i Gabriel Mestre.

Per aquest gran esdeveniment la Banda compta amb la participació dels alumnes de l'escola de música Pare Aulí de Felanitx i del Conservatori Professional de música de Felanitx (directores Núria Serra i Catalina Garí), del Cor 4 vents i Ten Spirit chorus (director: Joan Lainez), de la Coral infantil del CEIP. Joan Capó (directora: Margalida Massutí) i de la Coral infantil de Sant Joan (directores: Pilar Jaums i Joana Estelrich).

Els rapsodes Maria Adrover, Valentin Mendoza, Glòria Julià, Marga González, Biel Matamalas, Caterina Amengual i Maria Tur seran els encarregats de posar la veu a la narració.

Des d'aquí volem convidar a tothom en aquest especial esdeveniment que reunirà gairebé a dos-cents músics sobre l'escenari i es durà a terme a les 19:30 h al Convent de Sant Agustí de Felanitx.