El Rancho Cala Mesquida obre les portes de casa per oferir un curs de creixement personal. Et proposem passar un cap de setmana (2-3 d’abril) a Cala Mesquida, Capdepera (Mallorca) perquè junts connectem amb les emocions, amb un mateix i amb totes i tots a la vegada!



Es tracta de compartir durant dos dies tot allò que aflori de nosaltres a partir de dinàmiques amb cavalls, coaching, meditació i allò que sorgeixi, acompanyats en tot moment de la Regina Ballarín, equinoterapeuta especialitzada en emocions i coach.

Podràs gaudir del meravellós paisatge envoltat de mar i muntanya. Experimentant de l’essència del magnífic bosc en el qual ens endinsarem i la seva paradisíaca platja.

És una oportunitat per drenar, per descobrir-se, trobar-se i sobre- tot per conèixer a noves persones que volen compartir aquest viatge per les emocions.

Es pretén crear un clima de confiança i confort en el que et puguis trobar amb tu mateix connectant amb els cavalls, a més a més de conèixer a totes les persones que també vendran a viure l'experiència.

Està dirigit a qualsevol persona major de 18 anys interessada en el tema sense la necessitat de tenir experiència prèvia amb cavalls.

Horari:
Dissabte 2 d’Abril de 9:30 a 21
Diumenge 3 d’Abril de 9:15 a 16.

Preu:
120€ i inclou berenars i dinars dels dos dies.


Per més informació i inscripció contacta amb nosaltres a:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  • 679344779 (Mar)