El primer tast se celebrarà divendres 23 de gener, a les 20 hores.



A la botiga Artesania Son Poca Palla se faran tota una sèrie de tasts gastronòmics organitzats per Gastronomicament, la web que promociona el menjar i el producte local.

El proper divendres, 23 de gener a  les 20 hores, se farà el primer tast a les voltes de la botiga. La inscripció es gratuïta si ho fan a traves del web de Gastronomicament o se és soci de l’OCB. Sinó val 2€.

Les places són limitades i cal preinscripció. Més informació al cartell adjunt.



   Us convidam a conèixer els productes de Mallorca, en més de 50 sessions agradables amb els responsables de les empreses més destacades de l’illa. Ells mateixos us presentaran i us convidaran a tastar uns aliments que es caracteritzen per la qualitat i l’exquisidesa.

Des d’aquesta pàgina  ( http://gastronomicament.cat/tasts) us hi podeu apuntar gratuïtament. Només cal que cliqueu la icona  del tast que voleu anar i empleneu les vostres dades.

En aquesta cinquena edició, hi participen 23 empreses: Gin Eva, Vins Oliver, Galletes Gori de Muro, Formatges Son Jover, Ketchup de Forqueta, Can Caló, Licor Sermita, Ses Antigues Neules, Olis de Jornets, Cervesa Mayurqa, Mel Son Gravot, Formatges Burguera, Jaume de Puntiró, Sobrassada Can Ribas, Vins Can Coleto, Cafes Bay, Gelats Valls, Vins Son Bordils, Licors Moyà, PepLemon, Espècies Crespí, Vins Can Verdura i Oli de Son Barbassa.

Els tasts se celebren a 9 municipis de Mallorca: Palma, Capdepera, Sineu, Andratx, es Capdellà, Montuïri, Esporles, Vilafranca i Búger.

Al final de cada tast, també tendreu l’oportunitat de comprar els productes.