inici

Cap Vermell

Anegats presenten el DVD "Filant somnis"

Teatre La Unió de Son Servera. 31 d'octubre 2014. 20 horesAnegats presentarà aquesta tardor, de manera imminent, el seu setè treball discogràfic - "El fil d'Ariadna". 
Aquest treball està basat en l'espectacle homònim que van presentar durant la primavera passada a l'auditori de Manacor, Teatre de Petra, Teatre de Lloseta i a l'Esglèsia Nova de Son Servera, acompanyats d'una orquestra magistralment dirigida per Miquel Brunet. Els directes d'aquelles nits, que van ser màgiques, i que van exhaurir les entrades setmanes abans a cada un dels recintes, conforma el nucli sobre el què pivota el seu nou treball, on hi podrem trobar:
 
- Un CD amb l'audio en directe dels concerts on Anegats van presentar "El Fil d'Ariadna", juntament amb quatre cançons inèdites, enregistrades a estudi.
- Un DVD del concert íntegre a l'Auditori de Manacor, que va suposar l'estrena d'aquest espectacle, i que permet reviure una nit memorable, on el de Son Servera expliquen el seu propi creixement emocional mitjançant les seves cançons.
- Un DVD amb el documental d'una hora de durada "Filant somnis", produït per Cinètica Produccions. Aquest treball audiovisual ofereix una visió de la història i creixement musical i vital del grup, des dels seus inicis als anys noranta fins a l'actualitat. En ell hi participen totes les persones que, d'una manera o d'altra, han estat testimonis i participants de la formació musical, com ara Tomeu Penya, Marisa Rojas, Pau Debon, Pep Alba, etc.
 
El documental "Filant somnis" s'estrenarà el proper divendres dia 31 d'octubre a les 20h al Teatre La Unió, de Son Servera. L'entrada costarà 5€, que es podràn descomptar del preu del nou CD - El Fil d'Ariadna - que ja podran adquirir allà mateix els assistents, de manera exclussiva i com a motiu de la cel·lebració de l'estrena del documental. Es poden reservar les entrades al tlf. 971 568 519 en horari laboral. 
Dos dies després d'aquesta estrena, el diumenge 2 de novembre a les 18h, Anegats presentaran per darrera vegada i de manera definitiva "El fil d'Ariadna" al Teatre Principal de Palma. Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Horaris C E Escolar