EL GOVERN TALLA LA VEU DELS JOVES I DEL MOVIMENT ASSOCIATIU JUVENIL

 

 

 

Avui dilluns, 30 d’abril de 2012, el Govern ha decidit, en boca d’en JR i sense preavís, suprimir el Consell de la Joventut de les Illes Balears, l’únic òrgan de representació i interlocució juvenil, nascut fa 26 anys a la seu del Parlament de les Illes.

Dins el pack de destrucció i empobriment de la societat de les illes, hi apareix la retallada fulminant de la veu del jovent. El Consell de joventut de les Illes Balears, aglutina la majoria de les entitats juvenil de les nostres Illes i representa un canal de comunicació i de col·laboració en la gestió i la construcció d’un futur que a dia d’avui els joves no tenim.

Amb l’excusa del retall eliminen una forma de participació que no agrada al govern de Bauzà. Una participació autònoma amb capacitat interna per decidir i amb autonomia i responsabilitat dels joves que representen aquest moviment associatiu i el jovent en general. Una forma de participació rica en democràcia i pluralitat.

Segons Marta Carrió, Presidenta del Consell de Joventut, “el Cjib es un òrgan indispensable per a la defensa de la joventut de les nostres illes i es treballarà perquè aquesta veu no quedi ofegada per excuses i contragestions del Govern de Bauzà.