"L'Escolar no assistirà, com a entitat,  a les jornades El camí de la formació a la competició...."


 




   En reunió ordinària celebrada el passat dijous dia 15, la Junta Directiva del CE ESCOLAR va decidir per unanimitat que el club, com a entitat, no assistirà a les jornades “El camí de la formació a la competició”, organitzades per la Regidoria d’Esports.
    Volem recordar que aquestes jornades són inicialment una idea dels Srs. Miquel Bestard, ex‐president del club, i el seu inseparable company Tòfol Irles, els quals, fa quatre anys, les van presentar al Club. Creient des del Club que era una proposta molt interessant, la vam exposar conjuntament a l'ajuntament, mitjançant la Regidoria d’Esports, tenint una molt bona acollida i resposta. Aquella idea es va desenvolupar amb molta il∙lusió, ganes i feina, tant des de la Regidoria d’Esports com des d’aquesta entitat. En el 2008 es van presentar les Jornades, aconseguint un gran èxit i acceptació, reconeguts des de diferents àmbits tant locals com regionals. Tan exitoses van ser aquelles primeres jornades que es va decidir seguir amb aquella idea i allargar‐la en el temps, perllongant durant els anys següents la col∙laboració entre la Regidoria d’Esports i el Club, juntament amb altres associacions culturals del poble.
    Aquest any, sense saber per què i sense haver rebut cap tipus d’explicació, des de la Regidoria d’Esports han estat apartats de l’organització d’aquest esdeveniment tant el CLUB ESPORTIU ESCOLAR, impulsor inicial de les jornades, com els Srs. Miquel Bestard i Tòfol Irles, “BeTo”, ideolègs inicials d’aquestes jornades. També hem pogut observar com s’ha eliminat l’escut de l’Escolar dels cartells i no s’ha fet, sense motiu aparent, cap tipus de referència al nostre Club, no així amb altres associacions col∙laboradores. Tot plegat, ho entenem com un greuge comparatiu i una falta de respecte cap a aquesta institució, així com a la feina feta des del Club i per part de la seva junta directiva en anys passats.
    Per tot això, i com a mostra de desacord i malestar, la Junta Directiva del Club Esportiu Escolar ha pres la decisió de no assitir ni donar suport com a Club a aquestes Jornades. Esperam, tot i així, que aquesta edició de les jornades sigui tan exitosa com les anteriors i estigui al seu nivell, ja que seguim creient que és un esdeveniment molt interessant per al nostre poble.

CE Escolar

El President
Antoni Fajardo Fajardo