38 anys a l'elit de la restauració i emblema gastronòmic de Capdepera



"Som uns apassionats de la nostra feina" William Tétard


Divendres passat tengué lloc un còctel entre habituals i amics per donar la benvinguda a una nova temporada.
La família Tétard, fidel als seus principis i jugant, com sempre, la carta de qualitat i prestigi que sempre els ha distingit passa revista a una història que ha prestigiat el municipi i presenta les modificacions al menjador i la voluntat de recuperar un nínxol de mercat local.



Com bé ens recorda Gerard, Ses Rotges gaudí de la famosa estrella Michelin al llarg de 27 anys quan molt poca gent sabia el que era (de 1978 al 2005). I, a títol de detall, fou la primera a Mallorca.
Ara han començat una pausada transició amb l'objectiu de mantenir la línea que sempre els ha caracteritzat adaptada als nous temps.



Ses Rotges, ha estat i és un establiment emblemàtic i que prestigia Cala Rajada el els seus més als nivells. Amants dels detalls i de la recreació gastronòmica a través dels cinc sentits convida a tot el municipi a gaudir i associar-se amb celebracions memorables. Tal com diu William: "Aquí donam de menjar, no ens mejam a ningú".



Un ambient tranquil, l'exquisita presentació, els tocs de cuina francesa i internacional, alhora mesclats amb els productes més autòctons com la rajada o la sobrassada  fan d'aquest indret una simfonia pel paladar. 



I com haureu escoltat a l'entrevista del vídeo , enguany Gerard compleix 50 anys als fogons. Ell més que ningú pot dir-vos que si és difícil arribar al màxim nivell més difícil és encara mantenir-se al més alt nivell tants d'anys.

Que molts d'anys poguem gaudir d'aquesta referència gastronòmica a Capdepera. 

Un plaer! (en tots els sentits)