Ban Sant Antoni

Tancament biblioteca Capdepera, dilluns dia 16 de gener

Campanya de Nadal Solidari 2011

Campanya informativa sobre els excrements dels cans per part de la policia local

 



Ban Sant Antoni

Amb motiu de la celebració de les festivitats de Sant Antoni i Sant Sebastiá, i ates que és competencia d'aquesta Batlia assegurar la pacífica convivencia i la utilització, també pacífica, de les vies i espais públics per a que aqüestes festes es desenvolupin i transcorrin amb normalitat, d'acord amb la Llei Orgánica 1/1992, de 21 de febrer, de seguretat ciutadana, i amb relació al Reglament general de policía, d'espectables públics i activitats recreatives, aprovat peí Reial decret 2816/82, de 27 d'agost, es dicta el present ban, i en conseqüéncía:

  1. Es prohibeix qualsevol ús d'artefactes pirotécnics (petards, coets, traques...) que puguin pertorbar la convivencia ciutadana, la utilització pacífica de les vies i espais públics, el desenvolupament normal deis foguerons i la resta d'actes collectius de Sant Antoni i Sant Sebastiá.
  2. S'autoritza els i les agents de Policía Local per a que, en cas que l'ús d'artefactes pirotécnics abans esmentats suposi un risc per a persones i béns, se'n faci la immediata retirada i custodia
  3. Així mateix, queda prohibida la venda d'alcohol i tabac a menors de 18 anys, d'acord amb el que estableix la Llei 20/1985.

Biblioteques municipals de Capdepera

Amb motiu de les festes de Sant Antoni

Dilluns 16 de gener de 2012

Biblioteca de Capdepera: TANCADA

Biblioteca de Cala Rajada: OBERTA

 



Campanya de Nadal Solidari 2011


Des de l’Ajuntament de Capdepera, la Comissió de Reis i els alumnes voluntaris de l’IES Capdepera, volem agrair a totes les persones que han col·laborat amb la Campanya de Nadal Solidari la seva participació, ja que gràcies a la seva solidaritat i implicació moltes famílies han pogut gaudir d’un millor dia de Reis.

Moltes gràcies i fins els Reis que ve.

 



 

Campanya informativa sobre els excrements dels cans per part de la policia local

Un agent avisa de les obligacions a peu de carrer

Des de fa unes setmanes un agent de la Policia Local de Capdepera es passeja amb una motocicleta pels carrers de Capdepera i Cala Rajada informant de les obligacions que s’han de complir quan es té un ca.

L’agent explica al ciutadà que els cans han d’anar fermats, que s’han de recollir els excrements del carrer, que els cans considerats com a perillosos han d’anar amb morral, entre altres deures.

Amb aquesta campanya informativa es pretén aconseguir una conducta cívica dels propietaris d’animals.