Nota d'Es Grup sol·licitant la posada en marxa immediata de l'ascensor del Centre Cap Vermell





Mateu Melis Tous, actuant com a regidor de ES GRUP a l’Ajuntament de Capdepera:

Exposa:

A la passada legislatura és va construir a Cala Rajada l’edifici Cap Vermell. Un projecte que va ser aprovat i adjudicat al 2007.
Es de tots coneguts que l’equip de govern anterior va acordar modificar el projecte inicial ja adjudicat per tal de, segons deien “no incrementar el seu cost” i “adaptar-lo a les necessitats reals”.
L’edifici Cap Vermell va ser obert al públic durant la passada legislatura tot i les deficiències esmentades en els informes dels tècnics municipals.
Una de les deficiències era la no posada en funcionament dels ascensors de l’edifici. En aquell moment, l’equip de govern és va excusar en la manca de corrent elèctrica pel problema de la manca de potència.
A dia d’avui, aquest problema de la potència ja està solucionat amb la posada en marxa per part de la empresa subministradora d’energia elèctrica de la subestació de Capdepera.
Atès que vaig demanar al respecte al plenari del mes de setembre i ho vaig tornar a demanar al més de novembre i no s’ha solucionat aquest problema.
Atès que amb aquesta deficiència no és compleix la normativa quant a la supressió de barreres arquitectòniques.
Atès que a les plantes superiors es troben les dependències de cultura, biblioteca, sala d’exposicions, ràdio municipal i serveis socials, amb la conseqüent afluència de ciutadans que utilitzen aquests serveis.
Ateses les queixes rebudes de ciutadans d’aquest municipi a l’hora d’accedir a les plantes superiors.

Demanam:

La posada en marxa immediata dels ascensors a l’edifici Cap Vermell.
En cas que s’hagi de demorar aquesta posada en marxa, demanam que s’ubiquin els serveis municipals a las plantes que no tenen barreres arquitectòniques, ja que si hi ha algun accident per aquesta mancança, el responsable n’és l’Ajuntament.

Esperant que sigui atesa la nostra petició, rebeu una cordial salutació.

Capdepera a 15 de Desembre de 2011.



Mateu Melis i Tous

Portaveu de Es Grup