ENQUESTA CRÍTICA


 

 

El 81% de les respostes són immisericordioses. En canvi, a l’enquesta de bon de veres de l’altre dia, el 40,3% donaren el seu suport a Rajoy. La primera conclusió és que els participants en la segona volta no són electors del PP i elegeixen entre les distintes opcions per despit. Voldrien que a Rajoy li anàs malament; posen, per davant la realitat, els seus desitjos i ja tenim la segona conclusió: mai guanyaran unes eleccions i en canvi arrasaran a les enquestes de Cap Vermell.

A Capdepera, com a mínim, hi ha 9 ingenus. Ni en Rajoy s’ha cregut mai que en sis mesos acabaria amb la crisi. Seu és el regne del Cel. No són d’aquest mon. Leviten.

Els que es tenen a si mateixos per realistes representen el 13,2% de l’univers enquestat. Creuen que l’endevinaran, tenen esperançes fundades, aquesta situació no pot durar per sempre, pensen. Mantenen una fe moderada en els governants Merkel, Obama, Sarkozy, Rajoy, super  Mario; amb l’anglés, no, que no toca, que ho ha dit la televisió. Arribat el moment, els mercats tendran coneixement i no ens deixaran a l'estacada, diuen. Desconeixen el significat d‘“acabar amb la crisi”, encara més, no saben el significat de “crisi”. Plourà.

 

A continuació, els resultats de l'enquesta:

ENQUESTA PER DESPRÉS D’UNES ELECCIONS:
Quan de temps tardarà Rajoy en acabar amb la crisi?
La crisi acabarà amb ell
111 
66.5%

Una eternitat
25 15%

Sis mesos
9 5.4%

Una legislatura
8 4.8%

Dues legislatures

4.8%

Dos anys
6 3.6%

Nombre de votants :  167
Primer vot :  diumenge, 27 de novembre de 2011 18:31
Darrer vot :  diumenge, 11 de desembre de 2011 20:16