El Consell de Joventut de les Illes Balears presenta la campanya per  promoure el vot jove el 20-N






El CJIB donarà informació sobre l'importància del vot i la repercussió entre el jovent de les 4 illes






  
   Des d’avui i fins al 18 de novembre, el Consell de Joventut de les Illes Balears durà a terme una campanya d’informació al col·lectiu jove sobre la importància de la participació en les eleccions generals del 20 de novembre incidint, especialment, en l'espai que ofereixen les xarxes socials.
Amb el lema Hi ha mil motius...Tria el teu! El 20 de novembre vota, es distribuirà cartelleria i altre material digital, a les principals xarxes socials; Facebook, Twitter i Youtube, amb la informació general sobre el vot. A part és durà a terme una campanya d'informació adreçada al moviment associatiu juvenil i a la població jove mitjançant correu electrònic.

   Des del Consell de Joventut de les Illes Balears es considera molt important treballar en favor del foment del vot, especialment entre el col·lectiu juvenil. Segons Marta Carrió, Presidenta del CJIB “es important saber explicar i fer entendre a la ciutadania la importància de la participació electoral ja que, allò que en surti, serà el que marcarà el nostre futur”.

   Amés de promoure la participació juvenil, des del CJIB es duran a terme una sèrie d’activitats per fer arribar als diferents candidats dels partits polítics les propostes que s’han recollit des dels àmbits juvenils i se’ls hi proposarà que els adoptin com a pròpies i les defensin amb el que resta de campanya i una vegada ocupin els càrrecs als quals es presenten. Aquestes diferents activitats i propostes es donaran a conèixer en els propers dies.
Per últim, Marta Carrió manifesta que aquesta campanya del CJIB, centrada bàsicament a les xarxes socials i amb una despesa nula, no cobreix les espectatives plantejades per la Comissió Permanent, però l'actual situació econòmica de l'entitat fa inviable dur a terme altres propostes que necessiten d'un mínim de despesa econòmica. En tot cas el CJIB es mostra satisfet per dur-la a terme ja que així continua treballant, malgrat les adversitats, pels objectius propis que ens marca la llei.