Reducció del nombre de Plenaris Ordinaris a l'Ajuntament de Capdepera







   A l'inici del nou curs polític a l'Ajuntament de Capdepera ens trobam que el nou equip de govern fa bo el refrany espanyol que diu:

DONDE DIJE DIGO, DIGO DIEGO

   Per part del partit UCAP és una nova contradicció o una nova mentida, ells mateixos. El que és clar és que el Ple Ordinari és el millor indret per fiscalitzar la feina de l'equip de govern, i des del Partit Popular no entenem la postura de fer nomes 6 plens ordinaris a l'any, a no ser que vulguin obscurir, cosa típica d’UCAP, la gestió de l'equip de govern. Aquest acord resta als ciutadans l’oportunitat d’escoltar el que fan els mandataris de l'Ajuntament.
 
    El Batle com excusa, diu que preparar un plenari ordinari és molta feina i que d’aquesta manera vol evitar plenaris buits de contingut. Si això fos tal com diu, ens demostra la seva nul·la capacitat de feina, i hem de recordar que l’actual govern el formen 9 regidors i que hi ha regidors que només porten una sola area de gestió.

   Tampoc acceptam que la celebració d’un plenari ordinari cada mes pugui causar un estrés als regidors, si de veritat pensen d’aquesta manera lo millor és que cerquin un altra feina.

   Els regidors del Partit Popular hem votat en contra d’aquesta mesura ja que la trobam totalment desafortunada i incongruent.