Sopar a la fresca,  25 anys de s'Auba



Divendres, dia 12 d'agost a les 21,20 hores
Hi haurà servei de bar


   Els nombres redons, quan es tracta de dates, solen ser un bon motiu per, a banda de fer celebracions, mirar enrere i aturar-se a veure què ha passat. Ara fa vint-i-cinc anys Cala Rajada va tenir la seva escola, s’Auba. A un fet com aquest, el de tenir una escola, avui en dia quasi no li donam importància, ja que forma part del paisatge diari del nostre poble. Però fa 25 anys va suposar un esdeveniment prou important per Cala Rajada com perquè hagi passat a la seva (de moment curta) història.

   Aquest és, idò, el motiu de que haguem volgut sumar-nos a la celebració dels 25 anys de la nostra escola durant les festes d’estiu de Cala Rajada; i és per això que volem convidar-vos a passar una vetllada plegats a tots els que heu viscut, d’una manera o d’una altra, l’escola s’Auba de prop durant aquest 25 anys (alumnes, pares, padrins, mestres, …).

   Serà el proper divendres 12 d’agost a partir de les 21:30, allà on abans hi havia hagut l’antic edifici de s’Auba (l’actual pàrquing del centre Cap Vermell). El format de la festa és conegut: un vespre d’estiu i un sopar a la fresca, on cadascú podrà compartir a la taula el seu menjar, els seus records i les seves vivències en un ambient agradable. No hi faltarà un servei de bar i algunes sorpreses musicals.

   Esperam que vos animeu a acompanyar-nos: TOTS HI ESTAU CONVIDATS!

   APIMA de l’escola s’Auba