Capdepera s'adhereix a la campanya “MULLA’T PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE” 2011


Dia 10 de juliol de 2011,de 10  a 17 hores, a la platja de Son Moll.

Us convidam a tothom que vulgui nedar un quilòmetres solidaris a: "Mulla't per l'Esclerosis Multiple" Només s'ha de dur banyador, una tovallola i diners si vols col:laborar comprant algo
Organitza: ABDEM i Serveis Socials de Capdepera

  Un any més, l’Associació Balear d’Esclerosi Múltiple organitza la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple” per informar i sensibilitzar envers aquesta malaltia crònica i discapacitant, i fomentar la solidaritat recaptant fons per atendre les necessitats de rehabilitació i d’estimulació de les persones afectades amb més alt nivell de dependencia.
   L’esclerosi múltiple afecta al voltant de 800 persones a les nostres Illes, canviant la seva vida i la de les persones que els envolten. Nosaltres treballam de valent per millorar la qualitat de vida de totes aquestes persones, i això és possible gràcies a tota la gent que ens ajuda a fer sentir la nostra veu. Amb la campanya “Mulla’t” aconseguim que a tota Mallorca es senti parlar de l’esclerosi múltiple, i de com es pot ajudar a les persones afectades i a les seves famílies.
   La campanya es celebra arreu d’Espanya, i a les altres Illes. A Mallorca, s’espera la participació d’unes 2.000 persones i col·laboraran més de 250 voluntaris.

ADHESIONS A LA CAMPANYA
   S’han adherit a la campanya 31 ajuntaments de Mallorca, l’Hotel Amic Horizonte, el Club Màsters de Natació i la Universitat de les Illes Balears. La campanya s’organitza a:
   24 Piscines: Alaró, Alcúdia, Andratx, Binissalem, Búger, Caimari, Campos, Consell, Costitx, Deià, Inca, Lloret de Vistalegre, Llucmajor (Badía Blava), Manacor (Porto Cristo), Marratxí, Mª de la Salut, Palma (Hotel Amic Horizonte), Porreres,Puigpunyent, Sa Pobla, Sant Llorenç, Selva, Sencelles, Sta. Margalida (Ca’n Picafort) i Sta. Eugènia.
    6 platges: Colònia de Sant Pere (Artà), Son Moll (Capdepera), Sa Cala (Deià), Porto Colom (Felanitx), Platja d’en Repic (Port de Sóller), i Sa Marina (Valldemossa).

MULLA’T PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE
   La campanya és una activitat de sensibilització, un acte simbòlic de solidaritat amb les persones afectades d’esclerosi múltiple, que consisteix en convidar a la població a fer un bany col·lectiu a les piscines i platges de les Illes. Volem que per un dia la societat mallorquina "se banyi" de veres per l'esclerosi múltiple:informant-se sobre la malaltia i els seus efectes sobre els qui la pateixen i participant en les activitats que s'organitzin.
   Les dues activitats principals són: Informar sobre l'esclerosi múltiple (a les 2.000 persones que venen a les piscines i a la resta de Mallorca a través dels mitjans de comunicació) i nedar de forma solidaria (l'any passat es varen comptabilitzar mes de 1.000.000 metres que volem superar enguany).

QUI PARTICIPA AL MULLA’T?
   El Mulla’t s’ha convertit en un dels actes de solidaritat més importants de l’Estat: a més de a Mallorca, també s’organitza a Menorca i Eivissa, i a d’altres comunitats autònomes d’Espanya. A tot el país participen més de 3.000 voluntaris i es fa la diada a prop de 875 platges i piscines.
   Cada cop són més els municipis, institucions i entitats privades que es sumen a la nostra iniciativa. És només gràcies a l’esforç de les persones i entitats que ens recolzen que la campanya resulta tot un èxit. A la present edició s’han adherit a la campanya: