Les forces polítiques de Capdepera s'adhereixen a la carta de Consum Responsable a proposta de la Fundació Deixalles
 

    La delegació de Capdepera de la Fundació Deixalles ha promogut l'adhesió de la carta de consum responsable i el manifest de Comerç just dins de les diferents formacions polítiques que es presentaven a les eleccions municipals. 



   PP, PSOE, UCAP y PSM han acollit positivament la proposta que pretén continuar amb aquesta línia de treball dins del poble. 


 
    La Carta del Consum Responsable (CCR) i el manifest de Comerç Just pretén ser un instrument que emmarqui les diferents accions ecològiques, ètiques i justes, basades en el treball en xarxa, la comunicació permanent i la producció d'alternatives al consum. Al mateix temps vol impulsar eines de caràcter responsable, just i solidari per aconseguir la protecció dels nostres entorns, la preservació de la riquesa natural i per la  potenciació de la diversitat cultural. 



   La Fundació Deixalles assumeix els Principis de l'Economia Solidària i de Consum Responsable que tenen com a objectiu contribuir a la construcció d'una societat més justa i més sostenible, afavorint la inserció sociolaboral de persones en situació o en risc d'exclusió de les Illes Balears, mitjançant la realització d'activitats relacionades, principalment, amb  els  residus i amb  la millora del medi ambient.