RUES DE CALA RAJADA i DE CAPDEPERA,

que se celebraran els dies 4 i 5 de març, respectivament.








DIA 4 DE MARÇ: RUA A CALA RAJADA.

20:30h. Concentració al carrer Isaac Peral - cantonada amb Magallanes.

21:00h. Sortida de la rua Cala Rajada 2011.

 Recorregut: Elionor Servera, Plaça des Pins, Cala Agulla, Via Mallorca, Magallanes / Elionor Servera, Plaça des Pins, Cala Agulla, Via Mallorca, Magallanes/ Elionor Servera i acabada a la Plaça des Pins.

  • A la sortida, al carrer Magallanes, hi haurà una furgoneta de l’Ajuntament. En passar per la furgoneta s’oferirà a les comparses  aigua i galletes.

 

 DIA 5 DE MARÇ: RUA A CAPDEPERA.

Atès que estan a punt de començar les obres d’embelliment del nucli antic-fase II: Carrers Major, Centre, Pla d’en Cosset, i Col·legi fins a la cantonada amb el carrer Estrella, en la reunió informativa de la rua 2011 que es va celebrar el divendres dia 18 de febrer a la 20:00h a la sala de Plens de l’Ajuntament es va decidir canviar el recorregut de la rua Capdepera 2011 per motius de seguretat dels participants.

20:30h. Concentració al carrer Baltasar Coves - cantonada amb Gómez Ulla.

21:00h. Sortida de la rua Capdepera 2011.

 Recorregut: Baltasar Coves, Gómez Ulla, Plaça de l’Orient, Port, Avinguda Joan Carles I (contra-direcció), Mossèn Alcover, i acabada al Poliesportiu amb el ball de disfresses.

  • És important que tots els participants a la rua Capdepera 2011 s’incorporin a la concentració a través de la rotonda del polígon i no per la rotonda de Son Servera.
  • A la sortida, al carrer Baltasar Coves, hi haurà una furgoneta de l’Ajuntament. En passar per la furgoneta s’oferirà a les comparses aigua i galletes.
  • En arribar la cua de la rua Capdepera 2011 al poliesportiu s’iniciarà el ball.

SERVEI MÈDIC. Es recorda a totes les comparses que a la cua de la rua hi haurà una ambulància medicalitzada. En cas de necessitar d’aquest servei cal que us dirigiu a la cua o bé notificau-ho a la policia local, que hi haurà desplegada a llarg del recorregut.


Dia 9, DIMECRES tendrà lloc a CALA RAJADA l'enterrament de la SARDINA. Organitza l'Associació de gent gran SOL NAIXENT.