La Fundació DFeixalles renova el Certificat de Qualitat ISO 9001:2008



 
         S’ha realitzat l'Auditoria de Renovació del Sistema de Gestió de Qualitat per la norma UNE-EN ISO 9001: 2008 de la Fundació Deixalles, auditat per AENOR (Associació Espanyola de Normalització i Certificació), en les delegacions de Palma, Llevant, Felanitx i Sóller.
         Les conclusions sobre l’eficàcia del sistema de gestió es recullen en un informe que constata que el sistema és conforme amb la norma de referència i que es manté adequadament implantat i no es detecten no conformitats sobre això.
         En relació al nivell d’implantació del sistema, cal destacar que al llarg de l’auditoria s’ha pogut constatar un alt grau de maduresa, sobretot en l’assegurament relacionat amb la prestació del servei.
         Es constaten oportunitats de millora i evidents punts forts: la infraestructura personal i material de l’organització, la inclusió de polítiques de prevenció de riscos laborals i d’igualtat de Gènere i el control setmanal de manteniment de vehicles a la delegació de Sóller.
         La Presidència Executiva de la Fundació vol agrair expressament l’esforç realitzat per aconseguir superar l’auditoria i felicitar a totes les treballadores i treballadors implicats. En temps de crisi, fets com aquest indiquen que la gestió de la Fundació va per bon camí.