Mallorca m'agrada, una campanya en positiu
i en què hem de participar tots

A Capdepera tendrà lloc el dia 12 de març, coincidint amb el lliurament dels Premis Cap Vermell

Ets membre d'un grup o una associació? Aleshores, no ho dubtis, posa't en contacte amb nosaltres i pren part en la gravació del vídeo "Aquesta terra ja no és seva" (la cançó de Suso Rexach), que estrenarem amb motiu d'aquest gran dia de festa


Com va recordar el president de l'OCB el dia de la presentació de "Mallorca m'agrada", aquesta és una campanya adreçada a promoure l'autoestima col·lectiva, posar en valor tots els elements positius que comparteixen els mallorquins i rearmar moralment la gent que estima Mallorca. "En temps de crisi cal valorar la cultura, la formació i l'educació, que són bàsiques per a la cohesió social. La cultura i l'orgull de poble són el principal antídot a les campanyes contra la nostra llengua".

Des de "Cap Vermell" volem ajudar, amb totes les nostres forces, a aconseguir que "Mallorca m'agrada" passi per Capdepera amb tots els honors. D'entrada, coincidirà amb la data de lliurament dels nostres premis (Voluntaris de la Creu Roja i Climent Garau i Arbona). Però no serà l'única cosa que farem, ja que estam treballant a partir de distintes propostes, per tal que sigui una jornada lúdica i cultural per a tot el poble. Dels detalls, us n'anirem informant.

Un dels fronts que ja tenim oberts és la gravació d'un vídeo de la cançó "Aquesta terra ja no és seva" (Suso Rexach) a càrrec de tots els grups i associacions que hi vulguin prendre part. El resultat de tot plegat, s'estranaria, lògicament, el mateix dia 12 de març. Així que ja ho sabeu: posau-vos en contacte amb nosaltres i us farem arribar l'arxiu de so i la lletra de la cançó (que de fet ja coneix la majoria de la gent del poble), perquè la repasseu, a fi que el dia que us toqui gravar la tengueu ben fresca. Com més gent hi participi, més lluït quedarà.

A nosaltres, Mallorca ens agrada. I a tu?