Primer curs de monitor de SUP a Mallorca








21, 22 i 23 de gener 2011


  El propers dies 21, 22 i 23 de gener, tindrà lloc el primer curs de SUP a Mallorca, organitzat per la Federació espanyola de Surf, Jetboat-Mallorca i el Club de SUP de Mallorca, El Stand Up Paddle Surf és una antiga forma de lliscament en què el navegant utilitza un rem per desplaçar-se per l'aigua mentre roman d'peu en una taula de surf. El SUP té el seu origen en les arrels dels pobles polinesis. La traducció hawaiana és Ku Hoe He'e Nalu; posar-se de peu, remar, navegar una ona.
 El Stand Up, no només et permet navegar o fer surf els dies d'onades, sinó que també d'una  manera molt relaxada, es pot practicar els dies de mar plana, quan no tenim res d'onades. També és poder realitzar travesses per la costa de Mallorca. El club de SUP de Mallorca conjuntament amb Jetboatmallorca ja han realitzat algunes excursions al llarg de la costa, en les  quals els factors canvien, podent estar a prop de la costa i visitar els paratges que anteriorment no s'havien vist.

Ara, el SUP comença a practicar-se amb força a  la Mediterrània. Sempre s'ha dit que a la Mediterrània no hi ha ones  però nosaltres,  vivint a Cala Rajada, sabem que no és cert, ja que Cala Agulla, rep enormes temporals del Nord.

El SUP és una forma d'exercitar tot el teu cos, treballes molt abdominals, cames, avantbraços... És  una manera de fer gimnàstica però en contacte amb el mar. Ara aquesta modalitat esta  entrant amb molta força a tot el Mediterrani, ja que per poques que siguin les condicions d'ones,.sempre podrem estar remant amb aquest tipus de taules.
I és per això que durant aquest mes de gener farem el primer curs a nivell nacional per Monitors de SUP

Tota la informació necessària la tindreu aquí

http://fesurf.net/fes2009/index.php?option=com_content&task=view&id=775&Itemid=1