XERRADA INFORMATIVA SOBRE EL GRUP DE SUPORT PER A PARES I MARES A LA LLIBRERIA BOLIC
 
















   La llibreria Bolic posa en marxa, a partir del gener del 2011, un grup de suport per a pares i mares. Per tal de presentar el projecte i satisfer les possibles inquietuds i interessos que hi pugui haver, es farà una xerrada informativa, aquest divendres dia 17 de desembre, a les 19'30h, a les voltes de la Llibreria Bolic.
   La xerrada i el grup serà coordinat per n'Aina Maria Massanet, Pedagoga Terapeuta, i na Violetta Jesse de Jansen, Mestra Waldorf.
 
Us en farem cinc cèntims del que serà el grup.
   Amb aquesta activitat es pretén que les mares i pares tinguin un espai on puguin compartir i solucionar els possibles problemes o inquietuds que es troben diàriament en el procés educatiu dels seus fills.
   Els participants poden venir al grup bàsicament per dues raons:
   - Per cercar una resolució a qualque conflicte en la criança que pot esser donat per manca d’estratègies parentals o bé per pressions exteriors.
   - La de creixement personal que no anirà tant dirigida a la resolució de problemes concrets si no a un major coneixement de si mateix com a pare o mare i a desenvolupar les seves potencialitats parentals.

   El grup s’enfocarà dins una metodologia de Psicologia Integradora Humanista. Humanista perquè assumeix el paradigma de la psicologia humanista, a on s’entén l’ésser com un tot i no com una separació (cos, ment i cor) i també a on s’assumeixen els valors de respecte, llibertat, responsabilitat, creativitat, autonomia, autenticitat i acceptació incondicional.

Com funcionarà el grup?
    Es faran reunions de tres hores de durada, una vegada al mes. Aquestes reunions seran semi-dirigides per les persones que coordinen el projecte, es a dir per una pedagoga i una mestra. Semi-dirigides per què es donarà espai als membres del grup per treballar aquells temes que més interès tinguin per a ells o que més preocupació creïn.
   La metodologia serà la vivencial-experimental. Normalment les coordinadores s’encarregaran de proposar exercicis encaminats a profunditzar en el coneixement propi com a pares o mares, o be a la resolució de conflictes que poden dur al grup diferents participants; es a dir, que els membres del grup duran al grup les vivències personals com a pares i a mares des d’on pot partir la proposta de tècniques i exercicis (relaxació, rol-playing, visualització, jocs corporals…..) o be les coordinadores proposar exercicis segons les necessitats grupals percebudes per ajudar a prendre consciència de qualque  tipus de problema o be posar en marxa els mecanismes per solucionar-ho.
 
   Aquest serà una mica el funcionament del grup. Si desitgeu una informació més detallada, us convidam a venir a la xerrada informativa, o podeu visitar-nos al nostre local, al c/ Segadors Gabellins, 2, vora la Plaça de l'Orient. També podeu telefonar-nos al 971564434 o enviar-nos un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..