Xerrada per adults sobre l'alimentació dels infants de 0  a 3 anys




26 novembre 2010
19,30 hores





La Llibreria Bolic organitza una conferència sobre alimentació infantil:
"Xerrada per adults sobre l'alimentació dels infants de 0 a 3 anys"
 
La societat cada vegada és més conscient de la importància que té l'alimentació en la salut de les persones i en els seus estats d'ànim.
Es fonamental mantenir uns habits alimentaris correctes per tal de gaudir d'una vida saludable i evitar una gran quantitat d'enfermetats, menys o més greus.
Una bona nutrició i una bona salut estan directament conectades a través del temps de vida, però la connexió és encara més vital durant la infantesa. La alimentació és la base necesaria per a un bon desenvolupament físic, psíquic i social dels nins.
És en aquest periode que els nins podran adquirir bons hàbits durant les menjades. Si el nin reb o no una bona alimentació durant els primers anys de vida, pot tenir un gran efecte en la seva salut, així com en la seva habilitat per aprendre, per comunicar-se, pensar analiticament, socialitzar-se efectivament y adaptar-se a nous ambients i persones.
Per això, és important acostumar als nostres fills, des de ben petits, a disfrutar del menjar amb unes bones pautes d'alimentació.
Aquesta tasca no és gens sencilla i pot representar un dels principals focus de conflictes entre pares i fills, sobretot a la infantesa.
Amb aquesta xerrada ens proposam donar eines i informació sobre aquest tema per tal de facilitar la seva feina a totes les mares i pares amb fills en edats de 0 a 3 anys.
 
Objectiu:
 -Orientar i fomentar hàbits alimentaris saludables del nen de 0 a 3.
     Contingut: 
- Bases d’una alimentació saludable.
- Pautes alimentàries en funció de l’edat.
- Propostes de menús per a cada edat.
- El nen que no menja.
Assistència gratuïta.

Imparteix la xerrada en Joan Lluís Palmer
Llicenciat en Farmàcia i Màster en Nutrició i Alimentació.