Tres dècades, sis lustres, trenta anys…

No digueu que aquesta no és una fita digna de celebrar! Pocs projectes culturals d’aquest poble es poden vantar d’una vida tan llarga.


Ara no us cansarem –no és el moment– amb els detalls d’aquest llarg trajecte, que d¡altra banda molts de vosaltres coneixeu prou bé i, en no pocs casos, n’heu estat corresponsables. Ara l’únic que volem participar-vos és que ho volem brufar, i alguna cosa més.

 

 

I com pensam fer-ho? Idò anant a sopar plegats. Serà en el restaurant “La Ponderosa”, el dia 19 de desembre, a partir de les 20 hores. Els detalls del menú els teniu a continuació. Tot el demés pertany al secret del sumari.

Com que l’aforament és limitat, no us torbeu a adquirir els vostres tiquets, si hi voleu ser a temps. Qualsevol dels elements de la casa us els proporcionarà: Paco Galian, Lluís Cerrada, Pep Terrassa, Jaume Fuster, Pere Cortada..., i també en trobareu a l’Oficina d’Informació Turística de Capdepera i en el mateix restaurant “La Ponderosa”. El menú són 25 €, tothom hi cap i serà benvingut, però les places són limitades.


        MENÚ:

Entrants:
Croquetes de pollastre
Pernil salat
Formatge de la Manxa

-----
 
Filet mignon ofegat en el seu suc  i guarnició   
           o
Rap amb salsa de marisc
            (A TRIAR)

 ------
 
Tarta de xocolata de la casa amb crema anglesa
 
 
----

Aigua, vi, cervesa i cava
Pa, allioli i olives

 

Us hi esperam.