L'Associació Tu a tu  deixa el local de Cas Padrí, però continuarà amb les seves activitats




Hola a Tots/es,
 
    Com alguns de vosaltres ja sabeu, varies circumstancies ens han portat a haver de deixar el local del qual disposava l’associació TuaTu a Cas Padrí a Capdepera.
    De totes maneres, l’associació continuarà realitzant activitats per tal d’anar fent camí cap a un món més equilibrat. Properament us informarem d’aquells espais en els quals ens podreu trobar.
   Ens agradaria poder continuar comptant amb vosaltres per que cada un, en la mesura de les seves possibilitats, a través de voluntariat, de difusió de les nostres activitats o amb el vostre recolzament, pugueu seguir participant d’alguna manera en aquestes properes accions.
   Si voleu, podeu localitzar-nos a través del mail de l’associació Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 666 893 528.

   Moltes gràcies i fins ben aviat!
 
 
   L’associació tuatu neix amb la intenció de col·laborar en la creació d’un món on es doni una relació d’equilibri entre tots els éssers vius i en harmonia amb la Mare Terra.
    Per aconseguir-ho, proposem un estil de vida més senzill i conscient, on cada persona pugi desenvolupar totes les seves potencialitats a traves d’una relació de tu a tu amb les altres persones i amb tot el que ens envolta.